Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ 17/02/07 1547 μέρες πριν Παράθεση('587747','587747','6','656')">Έκθεση spamΗμουν στο μετρο κ εφτανα στο σταθμο..ειχα πολυ αγχος.κ αν φυγει?αν δεν ειναι εκει?ειχαμε γνωριστει απο το ιντερνετ..δεν μπορουσα να περιμενω κ πολλα..εκεινη ειχε ψαξει σε μηχανη αναζητησης στιχους για το "Ζωη σαν τη δικια μου" απο Κρινα..εγραψε " den thelo na mai navagos sta psemata mou.." και εμφανιστηκαν καποιες σελιδες..αναμεσα σε αυτες κ η δικια μου "navagos.livepage.gr".να ναι καλα το τει που απο μια εργασια εφτιαξα αυτη τη σελιδα.πολλες συμπτωσεις μαζι....
μπηκε απο περιεργεια κ επειδη της αρεσουν κ εκεινης τα κρινα.εστειλε μειλ κ αρχισαμε να μιλαμε.πλακα ειχε κ ειχαμε ανεση.της προτεινα να βγουμε.κ να που εφτανα στο ραντεβου μας.ανεβηκα τη σκαλα μα δεν την ειδα πουθενα.μια φωτογραφια ειχα δει στο ιντερνετ,οχι πολλα πραγματα.πηγα να παρω καπνο απο το περιπτερο.αρχισα να στριβω ενα τσιγαρο κ με το που το αναψα ηρθε κ μου μιλησε..τι χαμογελο ηταν αυτο......
πηγαιναμε προς την μπυραρια.ολο πειραζομασταν!ανεση απτην αρχη.ειχε παρτυ μασκε τοτε η μπυραρια κ την καναμε.φυγαμε για κεντρο αθηνα κοντα στα εξαρχεια.δεν ειχα ξαναπαει.εκατσα απενατι της..γελαγαμε ,μιλουσαμε κλπ..πηγα τουαλετα κ γυρνοντας εκατσα διπλα της..ειχαν περασει ωρες που ειμασταν μαζι.μιλαγε κ γυρισα κ την φιλησα.....το βραδυ χωριστηκαμε χωρις να πουμε τπτ ,εκτος απο μια καληνυχτα..
σημερα ενα χρονο κ κατι μερες μετα ειμαστε μαζι,καλα κ ευτυχισμενοι...
το εγραψα αυτο ετσι για τον καθενα εδω μεσα.
για την justelene...
Σχόλια: 2 Εμφανίσεις: 3357
|